Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 fette di pane bigio (1 cm)
- 100 g di formaggio (appenzeller, emmentaler, gruviera o gouda), a pezzi (2,5 cm)
- 1 peperone rosso, tagliato in quarti, (circa 120 g)
- 100 g di salame a fette, tagliate in quarti
- 100 g di prosciutto cotto a fette, tagliate in quarti
- 170 g di funghi champignon, freschi, a fette
- 100 g di panna intera
- ¼ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- ½ cucchiaino di origano, secco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1048 kJ / 250 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dal di lenticchie
35 dk
Gelato alla frutta
5 menit
Rösti di verdure con crema ai funghi
1h 15min
Menù: filetti di trota con verdure alla panna e riso e gelato alla frutta
Brak ocen
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1 godz. 30 min
Crema Thermomix® per le feste
25 min
French Dressing
15 Min
Sciroppo al tè freddo
25 min
Manzo al tamarindo con riso
8 godz. 10 min
Rotolo al quark e fragole
1 godz. 30 min
Panini al vapore con pulled pork
3h
Torta di Linz
Brak ocen