Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 fette di pane bigio (1 cm)
- 100 g di formaggio (appenzeller, emmentaler, gruviera o gouda), a pezzi (2,5 cm)
- 1 peperone rosso, tagliato in quarti, (circa 120 g)
- 100 g di salame a fette, tagliate in quarti
- 100 g di prosciutto cotto a fette, tagliate in quarti
- 170 g di funghi champignon, freschi, a fette
- 100 g di panna intera
- ¼ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- ½ cucchiaino di origano, secco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1048 kJ / 250 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelato alla frutta
5 Min
Barrette di frutta a guscio
Keine Bewertungen
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Keine Bewertungen
Gelato veloce alla frutta
10 Min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 min
Smoothie allo zenzero e agli agrumi
10 Min
Frappucino al caffè
5 Min
Gelato allo yogurt e mango
12h
Lasagne classiche
2h
Magdalenas
1 Std.
Spiedini di polpettine di pollo, zucchine e riso
1h 40min
Pudding alle fragole
Keine Bewertungen