Biscuit pops
TM6 TM5 TM31

Biscuit pops

4.6 (5 ocen)

Składniki

  • 130 g brown sugar
  • 230 g unsalted butter, cut into pieces
  • 2 tsp natural vanilla extract
  • 2 eggs, 1 beaten for egg wash
  • 350 g plain flour, plus extra for dusting
  • 100 - 150 g chocolate of choice, broken or cut into 24 thin pieces (see Tips)
  • icing sugar, for dusting (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
559.6 kJ / 133.3 kcal
Białko
1.1 g
Węglowodany
9.7 g
Tłuszcz
10.3 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Błonnik
0.1 g
Sód
13.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy