Biscuit pops

Biscuit pops

4.6 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
24 portions

Składniki

  • brown sugar
    130 g
  • unsalted butter cut into pieces
    230 g
  • natural vanilla extract
    2 tsp
  • eggs 1 beaten for egg wash
    2
  • plain flour plus extra for dusting
    350 g
  • chocolate of choice, broken or cut into 24 thin pieces (see Tips)
    100 - 150 g
  • icing sugar (opcjonalnie) for dusting

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 13.3 mg
Białko 1.1 g
Kalorie 559.6 kJ / 133.3 kcal
Tłuszcz 10.3 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 6.5 g
Węglowodany 9.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...