Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de agua
- 5 g de levadura fresca
- 1 pizca de azúcar
- 350 g de harina de trigo
- 50 g de semolina fina
- 30 g de aceite de oliva
- ⅘ cdita de sal
- 1 diente de ajo
- 5 g de hojas de salvia fresca
- 200 g de queso ricotta
- 250 g de mozzarella, en piezas
- aceite de oliva, para engrasar
- harina de trigo, para enharinar
- 200 g de corazones de alcachofa en salmuera, en aceite, escurridos, picados groseramente
- chiles jalapeños en escabeche, en rebanadas
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanadas
- Kalorie
- 1525.7 kJ / 364.7 kcal
- Białko
- 15.6 g
- Węglowodany
- 40.8 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.9 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 427.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roles de canela
2h 30min
Alfajores
1h 30min
Bundt Cake con frutas del bosque y flores
1h
Gelatina de piña y cítricos con salsa de pimienta.
1 godz. 50 min
Tarta de queso con Baklava
3h 30 min
Chips de verduras al horno
1hod. 45min
Kipe charola
1h 30min
Mermelada de pétalos de rosa
45min
Bisquets sin culpa
1h
Pescado relleno (Guefilte fish)
1 godz. 50 min
Queso de nuez
30 min
Turrón de macadamias
3h