Portakal Soslu Tavuk Baget
TM6 TM5

Portakal Soslu Tavuk Baget

4.5 (2 oceny)

Składniki

Tavuk

  • 12 derili tavuk baget (ortalama 1900-2000 g)
  • 2 yk susam yağı
  • tuz, damak tadınıza göre
  • karabiber, damak tadınıza göre

Portakal Sosu

  • 15 g zencefil, taze kök, soyulmuş, küçük parçalara bölünmüş
  • 1 diş sarımsak
  • ½ tk tane karabiber
  • 115 g soğan, dörde bölünmüş
  • 1 yk susam yağı
  • 170 g portakal marmeladı
  • 15 g hoisin sosu
  • 30 g soya sosu
  • 1 adet yıldız anason
  • ½ tk kimyon
  • ½ tk kırmızı pul biber
  • 1 yk mısır nişastası
  • 1 yk su
  • susam tohumu, herhangi bir renk, süslemek için
  • portakal, süslemek için, dilimlenmiş
  • pirinç, haşlanmış, servis için

Wartości odżywcze
na 1 adet
Kalorie
2105.5 kJ / 503.2 kcal
Białko
32.3 g
Węglowodany
12.4 g
Tłuszcz
35.6 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Błonnik
0.4 g
Sód
312.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy