Urządzenia i Akcesoria
Rozbif
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 porsiyon
Składniki
-
zeytinyağı1 yk
-
tereyağı1 yk
-
dana sokum tek parça halinde500 g
-
adaçayı, taze (opcjonalnie) (bk. Öneriler)4 yaprak
-
taze biberiye sadece yaprakları (biberiye dalı çok büyükse 1 dal yeterli)1 - 2 dal
-
tuz1 ½ tk
-
karabiber1 tutam
-
su1500 g
-
limon suyu30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porsiyon
Sód
3891 mg
Białko
109.3 g
Kalorie
3836.4 kJ /
916.9 kcal
Tłuszcz
50.6 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
9.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1 godz. 30 min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 min
Badem Soslu, Patatesli Köfteler
1 godz.
Yavaş Pişirilmiş Osso Buco ve Safranlı Risotto
4 godz. 30 min
Biberli Bonfile Küpleri
30 min
Dana Etli, Biralı ve Çedar Dumpling'li Yahni
1 godz. 55 min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
50 min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1 godz. 10 min
Muzlu ve Kuruyemişli Kıtır Granola
1 godz.
Dört Peynirli Pizza
1 godz. 45 min
Deniz Mahsullü Pilav (Arroz de Marisco)
Brak ocen
Mantarlı Risotto
40 min