Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 米粉
- 适量 水 ,浸泡用
- 20 克 油
- 200 克 洋葱 ,切丝
- 20 克 新鲜红辣椒 ,切片
- 80 - 90 克 红咖喱酱 ,依个人口味调整
- 300 克 综合蔬菜 ,花椰菜、西芹、南瓜等,切成约2厘米块
- 50 克 蘑菇 ,切片
- 600 克 水
- 20 克 鱼露
- 250 克 椰浆
- 2 块 带皮鸭胸肉
- 适量 盐 ,用于调味
- 适量 黑胡椒粉 ,用于调味
- 新鲜红辣椒 ,装饰用
- 食用花 ,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1905.4 kJ / 455.4 kcal
- Białko
- 24.3 g
- Węglowodany
- 41.2 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.8 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 1086.3 mg