Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
花菜泥
- 500 克 水
- 600 克 花菜
- 85 克 稀奶油
- 20 克 黄油
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 12 个 牡蛎,新鲜的
生蚝淋汁
- 20 克 橄榄油
- 1 小撮 盐
- 20 克 红酒醋
装盘
- 茴香叶 ,适量,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 942.8 kJ / 225.3 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 498.5 mg