Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 枝 新鲜欧芹
- 50 克 洋葱 ,一切二
- 20 克 黄油
- 30 克 橄榄油
- 500 克 芦笋 ,切5-6厘米段
-
20
克 橄榄油
lub 20 克 油 -
1
瓣 蒜头
lub 20 克 洋葱 - 300 克 牛肉块,去筋 ,切3-4厘米长,粗1厘米条,用厨房用纸吸干水分
- 1 - 2 小撮 盐
- 25 克 芝麻 ,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 984 kJ / 234 kcal
- Białko
- 16.5 g
- Węglowodany
- 6.4 g
- Tłuszcz
- 17.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 53.2 mg