
Urządzenia i Akcesoria
Dairy-free Caramel and Vanilla Flødeboller
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 50 min
12 pieces
Składniki
Biscuit Base Dough
-
blanched almonds200 g
-
medium egg1
-
cornflour40 g
-
vegan margarine30 g
-
caster sugar60 g
-
gluten-free baking powder½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
Vegan Caramel
-
caster sugar250 g
-
coconut cream to taste280 - 310 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
vegan margarine cold and in one piece50 g
-
vinegar1 Tbsp
Vanilla Cream
-
water50 g
-
caster sugar170 g
-
vanilla sugar, homemade5 g
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)150 g
-
lemon juice2 - 3 drops
Chocolate Sauce
-
vegan dark chocolate small pieces or callets200 g
-
coconut oil30 g
-
tinned coconut milk40 g
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
512.9 kcal /
2146 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
30.2 g
Węglowodany
57.6 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
13.8 g
Sód
110.3 mg