Urządzenia i Akcesoria
Caramel Parfait
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz.
10 slices
Składniki
Caramel Sauce
-
Demerara sugargranulated sugar250 g
-
double cream200 g
-
water1030 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
vinegar15 g
Parfait and Assembly
-
roasted peanuts, salted80 g
-
double cream500 g
-
egg yolks from medium eggs5
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
6 g
Kalorie
1801 kJ /
430 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cooking with Sugar Stages
8 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Manifesto
203 Przepisy
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Simple Ideas
201 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Sweet Sensations
16 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
We Can Switch To Chef Mode In A Flash
23 Przepisy
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
6 godz. 10 min
Black Forest Gateau
45 min
Tarte Tatin
1 godz.
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Peach Pavlova
5 godz. 30 min
Chocolate Caramel Bake with Walnuts
1 godz. 40 min
Sultana and Cranberry Rolls
14 godz. 25 min
Crêpes Suzette
35 min
Raised Game Pie
24 godz.
Chocolate and Hazelnut Gelato - Gelato al cioccolato e nocciola
9 godz. 25 min
Cheesecake (unbaked)
5 godz. 30 min
Chocolate Fondants
40 min