Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 linguri ulei de măsline
- 2 bucăți piept de rață, fără os și fără piele (aprox. 180 g fiecare)
- 2 căței de usturoi
- 1 praz, doar partea albă, feliat 2 cm (aprox. 150 g)
- 2 morcovi, feliați 1 cm (aprox. 100 g)
- 1 țelină tulpină, feliată 1 cm (aprox. 60 g)
- 1 dovlecel, feliat 1 cm (aprox. 200 g)
- ¾ linguriță sare de mare, plus după gust
- ⅓ linguriță piper negru măcinat, plus după gust
- 400 g roșii cuburi, din conservă
- 10 g frunze de pătrunjel proaspăt
- 1 lingură frunze de cimbru proaspăt
- 2 foi de dafin, uscate
- 480 g fasole cannellini, din conservă (2 conserve x 400 g, scurse)
- 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
- 300 g apă, fierbinte
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1702 kJ / 407 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 25.8 g
- Tłuszcz
- 19.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ton cu sos de roșii, capere și măsline
25 Min
Sos caramel cu unt de arahide
Keine Bewertungen
Sushi cu quinoa și cartof dulce
Keine Bewertungen
Salată cu pește alb
Keine Bewertungen
Plăcintă de miel cu lămâie
Keine Bewertungen
Saltimbocca cu legume și Risotto Milanese
Keine Bewertungen
Supă mexicană de pui
40 Min
Tocăniță de fasole cu perișoare
45 Min
Cremă tartinabilă din sardine
5min
Chifteluțe din conopidă și brânză, cu sos cu smântână
4h 15 min
Pui basc
1 Std. 10 Min
Gulaș
2h 35min