Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 230 g bacon afumat, tăiat cubulețe (0.5 cm)
- 110 g ceapă roșie, tăiată sferturi
- 30 g țelină tulpină, tăiată bucăți (5 cm)
- 30 g morcov, tăiat bucăți (5 cm)
- 30 g piure de roșii
- 15 g ulei de măsline extravirgin
- 2 - 3 fire rozmarin, proaspăt
- ½ linguriță oregano uscat
- 290 g fasole cannellini, din conservă scursă
- 900 g apă
-
1
linguriță cu vârf concentrat pastă de legume
lub 1 cub de concentrat de legume (pentru 0,5 l) - 140 g paste striate de tip ditalini (vezi recomandări)
- sare, după gust
- piper negru măcinat, după gust
- 60 g parmezan, ras, pentru finisare (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2435 kJ / 582 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paste cu mazăre
35min
Chilli cu dovleac copt și fasole neagră (fără alergeni)
45min
Ciorbă de legume (Minestrone)
45min
Chec cu lămâie la aburi
2h 20min
Pizza Chicago-Style
2 godz. 50 min
Cozonac de carne bavarez
4h 30min
Sos curry pentru cartofi prăjiți
25 Min
Tocană de fasole black-eyed cu calmari întregi
5sa 15 dk
Salată de orez
1h
Praz gratinat cu sos béchamel
1h 15 min
Supă de mazăre cu chorizo
45min
Supă cu tăiței
35min