Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
filet mignons (6.5-7 oz each, 1 in. thick), tied with twine (see Tip)4
-
sea salt divided2 tsp
-
ground black pepper divided¾ tsp
-
thyme, fresh4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder1 oz
-
shallots halved2 oz
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine2 oz
-
white wine vinegar1 tbsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
egg yolks, from large eggs4
-
water2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1129.3 mg
Białko
70.9 g
Kalorie
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Tłuszcz
95.7 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
48.6 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Ethiopian Meat Stew (Zighinì)
50min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Potstickers
45min
Chicken Avocado Gorditas
1h
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6h 45min
Chicken and Pork Adobo
40min
Ground Beef Taco Filling
25min
Pancit bihon
25min