Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 filet mignons (6.5-7 oz each, 1 in. thick), tied with twine (see Tip)
- 2 tsp sea salt, divided
- ¾ tsp ground black pepper, divided
- 4 sprigs thyme, fresh
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 1 oz lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 2 oz shallots, halved
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra to sear
- 4 egg yolks, from large eggs
- 2 oz water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
- Białko
- 70.9 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 95.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 48.6 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 1129.3 mg
Alternatywne przepisy
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Apple Nut Bread
Brak ocen
Beef Stroganoff
40min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 Std. 25 Min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min
Meat Sauce
1h 45min
Creamed Spinach
30min
Steamed Pepper Chicken
1h 45min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10min