Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
filet mignons (6.5-7 oz each, 1 in. thick), tied with twine (see Tip)4
-
sea salt divided2 tsp
-
ground black pepper divided¾ tsp
-
thyme, fresh4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder1 oz
-
shallots halved2 oz
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine2 oz
-
white wine vinegar1 tbsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
egg yolks, from large eggs4
-
water2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1129.3 mg
Białko
70.9 g
Kalorie
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Tłuszcz
95.7 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
48.6 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Brak ocen
Southern Banana Pudding
4 godz. 45 min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 min
Shrimp Scampi
40 min
Spiralized Candied Yams
1 godz.
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1 godz. 30 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Steak au Poivre
20 min
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
5 godz. 30 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min
Loaded Potato Soup
30 min