Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- 28 oz boneless pork shoulder, sinew free, trimmed (5-6 lg. pieces)
- 4 oz yellow onions, sliced in half moons (¼ in.)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 8 oz water
- 6 oz apple cider vinegar
- 1 tsp vegetable stock paste
- ½ tsp salt, to taste, plus extra to season
- 18 oz barbecue sauce, divided, to taste, plus extra to serve
- ground black pepper, to season, to taste
- lettuce leaves, to serve
- 6 burger buns
- red onion, sliced in half moons (¼ in.), to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 847 mg
Alternatywne przepisy
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Easy Cheese Souffles
1 Std.
South Texas Carne Guisada
1 Std. 20 Min
Spaghetti Carbonara
40min
Chicken Stock Paste
45min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2h
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5h
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 Std. 20 Min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 Std. 30 Min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Honey Sesame Chicken (Hestan Cue™)
1 Std.
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2h