Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- 28 oz boneless pork shoulder, sinew free, trimmed (5-6 lg. pieces)
- 4 oz yellow onions, sliced in half moons (¼ in.)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 8 oz water
- 6 oz apple cider vinegar
- 1 tsp vegetable stock paste
- ½ tsp salt, to taste, plus extra to season
- 18 oz barbecue sauce, divided, to taste, plus extra to serve
- ground black pepper, to season, to taste
- lettuce leaves, to serve
- 6 burger buns
- red onion, sliced in half moons (¼ in.), to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 847 mg
Alternatywne przepisy
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 Min
Red Mole Chicken Enchiladas
1 Std.
Cobb Salad
1 Std.
Chorizo Burger with Jalapeno Aioli
30 Min
Pulled Pork
4h 5min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1u. 40min
BBQ Pulled Chicken
40 Min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Pulled pork burger
5小时