Urządzenia i Akcesoria
Pulled Pork Burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
boneless pork shoulder, sinew free trimmed (5-6 lg. pieces)28 oz
-
yellow onions sliced in half moons (¼ in.)4 oz
-
fresh rosemary, leaves only1 sprig
-
water8 oz
-
apple cider vinegar6 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
barbecue sauce divided, to taste, plus extra to serve18 oz
-
ground black pepper to season, to taste
-
lettuce leaves to serve
-
burger buns6
-
red onion sliced in half moons (¼ in.), to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
847 mg
Białko
27 g
Kalorie
1807 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon Tartare
10 min
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Crispy Coconut Shrimp
20 min
Sesame Orange Chicken
1 godz. 30 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Bloody Mary and Spiced Citrus Dust
15 min
Pulled Pork
4 godz. 5 min
Chorizo Dip
25 min
Pork Gyros with Tzatziki
15 min
Texas BBQ Pulled Pork
1 godz. 30 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min