Pulled Pork Burgers

4.2 38 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 portions

Składniki

  • garlic cloves
    2
  • boneless pork shoulder, sinew free trimmed (5-6 lg. pieces)
    28 oz
  • yellow onions sliced in half moons (¼ in.)
    4 oz
  • fresh rosemary, leaves only
    1 sprig
  • water
    8 oz
  • apple cider vinegar
    6 oz
  • vegetable stock paste
    1 tsp
  • salt to taste, plus extra to season
    ½ tsp
  • barbecue sauce divided, to taste, plus extra to serve
    18 oz
  • ground black pepper to season, to taste
  • lettuce leaves to serve
  • burger buns
    6
  • red onion sliced in half moons (¼ in.), to serve

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 847 mg
Białko 27 g
Kalorie 1807 kJ / 432 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...