
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- 7 oz Emmental cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.)
- 21 oz Gruyère cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.), divided
- 15 oz dry white wine divided
- 1 oz corn starch (approx. 2 heaping tbsp)
- 1 oz Kirsch (see Tip)
- 2 pinches ground black pepper
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp sweet paprika
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 625 kcal / 2615 kJ
- Białko
- 39 g
- Tłuszcz
- 41 g
- Węglowodany
- 10 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Béarnaise sauce
15 min
Salmon Tartare
10 min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Twice Baked Cheese Soufflés
1 godz. 25 min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1 godz. 30 min
Béarnaise Sauce
20 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Meatballs with Romesco Sauce
1 godz. 40 min
Lemon Risotto
30 min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30 min