Classic Swiss Fondue
TM6 TM5

Classic Swiss Fondue

4.1 (21 ocen)

Składniki

  • 2 garlic cloves
  • 7 oz Emmental cheese, remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.)
  • 21 oz Gruyère cheese, remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.), divided
  • 15 oz dry white wine, divided
  • 1 oz corn starch (approx. 2 heaping tbsp)
  • 1 oz Kirsch (see Tip)
  • 2 pinches ground black pepper
  • ½ tsp ground nutmeg
  • ½ tsp sweet paprika

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2615 kJ / 625 kcal
Białko
39 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
41 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy