
Urządzenia i Akcesoria
香蒜雞胸鷹嘴豆凱薩沙拉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
罐裝鷹嘴豆1 罐
香蒜黑胡椒雞胸
-
雞胸肉 ,約2片300 克
-
香蒜粒1 ½ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粗粒2 小撮
-
水1800 克
烤鷹嘴豆
-
特級橄欖油1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
匈牙利甜紅椒粉¼ 茶匙
-
冰水
優格凱薩醬
-
蒜頭10 克
-
鹽 (opcjonalnie)2 小撮
-
希臘優格 ,原味90 克
-
魚露½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
帕瑪森起士粉40 克
-
日式美乃滋70 克
組裝
-
蘿蔓生菜 ,取葉子,切塊2 顆
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
492 kcal /
2058.5 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
28.1 g
Węglowodany
31.3 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Sód
1469.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

養肌補帖
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan