Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 罐 罐裝白色鷹嘴豆
香蒜黑胡椒雞胸
- 1800 克 水
- 300 克 雞胸肉 ,約2片
- 1 茶匙 鹽
- 1 ½ 茶匙 香蒜粒
- 2 小撮 黑胡椒粗粒
烤鷹嘴豆
- 1 大匙 特級橄欖油
- ½ 茶匙 鹽
- 1 小撮 黑胡椒粉
- ¼ 茶匙 匈牙利甜紅椒粉
- 冰水
優格凱薩醬
- 10 克 蒜頭
- 2 小撮 鹽 (opcjonalnie)
- 90 克 希臘優格 ,原味
- 70 克 日式美乃滋
- ½ 茶匙 黑胡椒粗粒
- ½ 茶匙 魚露
- 40 克 帕瑪森起士粉
組裝
- 2 顆 蘿蔓生菜 ,取葉子,切塊
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2058.5 kJ / 492 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 31.3 g
- Tłuszcz
- 28.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 7.4 g
- Sód
- 1469.8 mg