Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Stock Paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
1200 g
Składniki
-
30 g dried wild mushroomsporcini mushrooms, dried30 g
-
water, hot400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
yellow onions (approx. 2 onions), cut into pieces280 g
-
carrots (approx. 2 carrots), cut into pieces260 g
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
shiitake mushrooms, dried40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1200 g
Sód
7216.6 mg
Białko
20.3 g
Kalorie
2703.5 kJ /
646.2 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
22.9 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
121 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5 min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5 min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 godz. 40 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Demo Recipe - Isaac
1 godz.
Browned pork cubes
15 min
Gut Immunity Shot
5 min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1 godz. 20 min