Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Stock Paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
1200 g
Składniki
-
30 g dried wild mushroomsporcini mushrooms, dried30 g
-
water, hot400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
yellow onions (approx. 2 onions), cut into pieces280 g
-
carrots (approx. 2 carrots), cut into pieces260 g
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
shiitake mushrooms, dried40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1200 g
Sód
7216.6 mg
Białko
20.3 g
Kalorie
2703.5 kJ /
646.2 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
22.9 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
121 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice Wine Chicken
Brak ocen
Greek Yogurt
11 godz. 40 min
Spiralized Zucchini Bolognese
40 min
Madurese Chicken Satay
1 godz. 30 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2 godz. 20 min
Low Carb Mushroom Gravy
45 min
Boba Cheesecake
6 godz. 45 min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 min
Braised Eggs
Brak ocen
Pork Adobo
55 min
Chicken Rendang
1 godz. 35 min