Mushroom Stock Paste

Mushroom Stock Paste

5.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
1200 g

Składniki

  • porcini mushrooms, dried
    30 g
    30 g dried wild mushrooms
  • water, hot
    400 g
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • yellow onions (approx. 2 onions), cut into pieces
    280 g
  • carrots (approx. 2 carrots), cut into pieces
    260 g
  • fresh mushrooms cut into slices
    250 g
  • balsamic vinegar
    50 g
  • shiitake mushrooms, dried
    40 g
  • salt
    1 tbsp
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs

Wartości odżywcze na 1200 g

Kalorie 646.2 kcal / 2703.5 kJ
Białko 20.3 g
Tłuszcz 15.6 g
Węglowodany 121 g
Błonnik 22.9 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Sód 7216.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...