Urządzenia i Akcesoria
Mussels in spicy tomato sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into halves120 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil85 g
-
½ tsp dried chilli flakes, adjust to tastechilli powder adjust to taste½ tsp
-
fresh mussels in the shell1000 g
-
chopped tomatoes, canned or fresh200 g
-
dry white wine100 g
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1076 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
1 godz. 40 min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
Brak ocen
Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime
35 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 min
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2 godz. 15 min
Chopped onions
5 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Apple cider dressing
5 min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 godz. 30 min
Beef Stew in Bread Bowls
6 godz. 30 min