Urządzenia i Akcesoria
Mussels in spicy tomato sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into halves120 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil85 g
-
½ tsp dried chilli flakes, adjust to tastechilli powder adjust to taste½ tsp
-
fresh mussels in the shell1000 g
-
chopped tomatoes, canned or fresh200 g
-
dry white wine100 g
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1076 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Salted Egg Yolk Custard Buns
Brak ocen
Sup Daging (Beef Slice Soup)
Brak ocen
Number Cake
2 godz.
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4 godz. 30 min
Virgin Watermelon Margarita
10 min
French Brunch
Brak ocen
Chewy Gula Melaka Coconut Candy
50 min
Browning Beef Cubes (Medium)
15 min
Browned eschalots (250-350 g)
25 min
Spirulina Ice Cream
16 godz. 10 min
Salad juice
5 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min