Urządzenia i Akcesoria
Mussels in spicy tomato sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into halves120 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil85 g
-
½ tsp dried chilli flakes, adjust to tastechilli powder adjust to taste½ tsp
-
fresh mussels in the shell1000 g
-
chopped tomatoes, canned or fresh200 g
-
dry white wine100 g
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1076 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4 godz. 25 min
Sourdough soup (White borscht)
96 godz. 30 min
Spiralized Apple Fritters
35 min
White Chocolate Cheesecake Stuffed Strawberries
20 min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1 godz. 35 min
Kids Vegan Summer Rolls
35 min
Anko Ice Cream
10 godz. 10 min
Middle eastern stuffed chicken
2 godz. 25 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Homemade nacho chips with cheese sauce
4 godz. 15 min
Baba ghanoush
1 godz.
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 godz. 25 min