Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 克 橄榄油
- 5 克 盐
- 4 克 黑胡椒粉 ,约½ 茶匙
- 1 - 2 克 甜红辣椒粉 ,约1茶匙
- 4 个 带皮鸡腿 ,约800克
- 200 克 洋葱 ,切大块
- 2 颗 蒜头
- 30 克 番茄膏
- 200 克 红葡萄酒
- 120 克 干制火腿丁
- 400 克 蘑菇 ,一切四
-
300
克 鸡高汤
lub 300 克 水 - 2 根 新鲜迷迭香
- 1 根 新鲜百里香
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2725 kJ / 650 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Błonnik
- 3.5 g