Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 鲷鱼肉, 去骨去皮切块
-
2
颗 鸭蛋
lub 3 颗 鸡蛋(约53-63克) - 麻油,适量, 煎饼用
- Wartości odżywcze
- na 1 块
- Kalorie
- 222 kJ / 53 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 2.6 g
- Błonnik
- 0 g