炒杂菌

炒杂菌

4.5 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • 新鲜小米椒
    5 克
  • 蒜头
    5 克
  • 新鲜羊肚菌 ,一切二
    100 克
  • 综合菌菇 ,选择鸡枞菌,切小朵
    100 克
  • 新鲜牛肝菌 ,切片
    100 克
  • 1 小撮

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 90.5 kcal / 378.5 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 5.6 g
Węglowodany 6.7 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 397.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...