Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 5 克 新鲜小米椒
- 5 克 蒜头
- 100 克 新鲜羊肚菌 ,一切二
- 100 克 综合菌菇 ,选择鸡枞菌,切小朵
- 100 克 新鲜牛肝菌 ,切片
- 1 小撮 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 378.5 kJ / 90.5 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 6.7 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 397.8 mg