Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 克 米
- 500 克 五花肉 ,切厚片,5毫米
- 20 克 酱油
- 10 克 料酒
- 10 克 糖
- 20 克 玫瑰腐乳
- 15 克 甜面酱
- 15 克 豆瓣酱
- ¼ 茶匙 胡椒粉
- 10 克 姜 ,切片
- 3 张 干荷叶 ,温水浸泡15分钟,裁剪成50×50厘米。
- 1300 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1667.5 kJ / 398.3 kcal
- Białko
- 10.3 g
- Węglowodany
- 19.5 g
- Tłuszcz
- 30.4 g
- Błonnik
- 2.8 g