Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 橄榄油
- 3 瓣 蒜头 ,切片
- 1 支 新鲜红辣椒 ,如:美人椒,切段
- 100 克 牛肉 ,切小块
- 50 克 洋葱 ,切小块
- 30 克 胡萝卜 ,切小块
- 20 克 西芹 ,切小块
- 80 克 甜菜根 ,去皮,切小块
- 60 克 土豆 ,去皮,切小块
- 30 克 番茄 ,切块
- 600 克 水
- 2 茶匙 甜红辣椒粉
- 25 克 白葡萄酒醋
- 30 克 意式猫耳朵面 ,或其它小型意面
- 1 ½ 茶匙 盐
- 1 茶匙 白胡椒粉
- 1 支 葱 ,切末
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1124 kJ / 268.7 kcal
- Białko
- 10.4 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 13.2 g
- Błonnik
- 6.9 g