Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 榴莲果肉
- 250 克 椰浆
- 250 克 稀奶油
- 100 克 牛奶
- 500 克 冰块
- 50 克 枫叶糖浆 ,依个人口味调整
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1683.8 kJ / 402.8 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 35.5 g
- Tłuszcz
- 28.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 30.8 mg