Tarta de frambuesa e hibiscus.

Tarta de frambuesa e hibiscus.

4.3 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 porción

Składniki

Base
  • 30 g mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol)
  • 200 g de granola
  • 80 g de dátiles deshuesados.
  • 50 g de mantequilla cortado en trozos.
Tarta de frambuesa e hibiscus.
  • 2 cda de té de jamaica
  • 100 g de agua, hirviendo
  • 250 g frambuesa más para decorar
  • 30 - 40 g de miel (opcjonalnie)
    30 - 40 g de stevia
  • 10 g de agar agar
  • 20 g de agua
  • 150 g de leche de coco en lata.
  • hojas de menta frescas para adornar
  • frutos rojos variados, frescos para adornar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 73.3 mg
Białko 4.1 g
Kalorie 994.4 kJ / 237.7 kcal
Tłuszcz 10.5 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Węglowodany 37.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...