Wersje kompatybilne
Galete de hrișcă cu scoici și sos de cârnați Andouille
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Compoziție
- 200 g făină de hrișcă
- 300 g lapte
- 1 ou mijlociu (53-63 g)
- 1 linguriță sare
- 250 g apă
- 40 g unt sărat
Umplutură
- 20 g unt nesărat
- 3 mere, descojite, fără cotor, tăiate în 8 bucăți
- 12 scoici Saint Jacques
-
15
g brandy
lub 15 g Calvados - 150 g smântână grasă (cca. 48% grăsime)
- 85 g cârnat de porc afumat, tăiat bucăți plus 6 felii subțiri (andouille sau cabanos)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1943 kJ / 463 kcal
- Białko
- 21.3 g
- Węglowodany
- 38.3 g
- Tłuszcz
- 24.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mojito
5 Min
Pui marocan cu cușcuș
1h 5min
Pâine umplută cu ouă și roșii deshidratate
1 Std. 30 Min
Băutură spumantă cu struguri
Brak ocen
Remoulade de țelină
Brak ocen
Confit de rață cu salată de linte și portocale
Brak ocen
Ardei umpluți cu salată Tabbouleh
50min
Martini cald cu caramel și mirodenii
Brak ocen
Gougères
55min
Salsa verde
10min
Gin Fizz
5 Min
Caipirinha
Brak ocen