
Urządzenia i Akcesoria
蒸蛋捲佐炒蘑菇和沙拉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
帕瑪森起司 ,塊狀30 克
-
蛋3 顆
-
鹽 plus extra for seasoning2 小撮
-
胡椒粉 plus extra for seasoning2 小撮
-
水330 克
-
新鮮菠菜葉140 克
-
新鮮綜合菇類 ,切片300 克
-
油20 克
-
奶油乳酪1 - 2 大匙
-
凱宴辣椒粉 (opcjonalnie) ,調味用
-
罐裝玉米粒2 大匙
-
綜合嫩葉沙拉
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
344.6 kcal /
1441.8 kJ
Białko
22.1 g
Tłuszcz
25.3 g
Węglowodany
10.7 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Sód
566.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

能量滿滿
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan