蒸蛋捲佐炒蘑菇和沙拉

蒸蛋捲佐炒蘑菇和沙拉

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 帕瑪森起司 ,塊狀
    30 克
  • 3 顆
  • plus extra for seasoning
    2 小撮
  • 胡椒粉 plus extra for seasoning
    2 小撮
  • 330 克
  • 新鮮菠菜葉
    140 克
  • 新鮮綜合菇類 ,切片
    300 克
  • 20 克
    20 克 橄欖油
  • 奶油乳酪
    1 - 2 大匙
  • 凱宴辣椒粉 (opcjonalnie) ,調味用
  • 罐裝玉米粒
    2 大匙
  • 綜合嫩葉沙拉

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 344.6 kcal / 1441.8 kJ
Białko 22.1 g
Tłuszcz 25.3 g
Węglowodany 10.7 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 7.7 g
Sód 566.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...