
Urządzenia i Akcesoria
無麩質南瓜起司蛋糕
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 6 godz.
12 人份
Składniki
餅乾底
-
燕麥片100 克
-
奶油40 克
-
杏仁粉 ,烘焙用30 克
-
無糖可可粉10 克
-
冰糖粉20 克
起司內餡
-
水500 克
-
南瓜 ,去皮,切塊180 克
-
奶油乳酪500 克
-
鮮奶油80 克
-
蓬萊米粉2 茶匙
-
冰糖粉120 克
-
蛋2 顆
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
300.9 kcal /
1259.1 kJ
Białko
5.9 g
Tłuszcz
22.1 g
Węglowodany
21.6 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Sód
168.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

探索無麩質
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan