Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 水
- 250 克 新鮮四季豆 ,切小塊(約0.5公分)
- 130 克 紅甜椒 ,切小塊(約0.5公分)
- 130 克 茄子 ,切小塊(約0.5公分)
- 100 克 櫛瓜 ,切小塊(約0.5公分)
- 4 - 5 大匙 綜合乾海帶芽 (詳見要訣)
- ½ 粒 蒜頭
- 40 克 紫洋蔥 ,切半
- 40 克 紅蔥頭 ,切半
- 10 克 醃漬酸豆
- 50 克 酸黃瓜 ,切塊
- 30 克 橄欖油
- 10 克 黑麻油
- 1 - 2 茶匙 鹽
- 新鮮巴西利 ,切碎,裝飾
- 芝麻 (任一種類) ,切碎,裝飾
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 409.3 kJ / 97.8 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 8.3 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 438 mg