海帶蔬菜鹹塔

海帶蔬菜鹹塔

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 人份

Składniki

  • 300 克
  • 新鮮四季豆 ,切小塊(約0.5公分)
    250 克
  • 紅甜椒 ,切小塊(約0.5公分)
    130 克
  • 茄子 ,切小塊(約0.5公分)
    130 克
  • 櫛瓜 ,切小塊(約0.5公分)
    100 克
  • 綜合乾海帶芽 (詳見要訣)
    4 - 5 大匙
  • 蒜頭
    ½ 粒
  • 紫洋蔥 ,切半
    40 克
  • 紅蔥頭 ,切半
    40 克
  • 醃漬酸豆
    10 克
  • 酸黃瓜 ,切塊
    50 克
  • 橄欖油
    30 克
  • 黑麻油
    10 克
  • 1 - 2 茶匙
  • 新鮮巴西利 ,切碎,裝飾
  • 芝麻 (任一種類) ,切碎,裝飾

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 97.8 kcal / 409.3 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 8.3 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 438 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...