
Urządzenia i Akcesoria
海帶蔬菜鹹塔
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 人份
Składniki
-
水300 克
-
新鮮四季豆 ,切小塊(約0.5公分)250 克
-
紅甜椒 ,切小塊(約0.5公分)130 克
-
茄子 ,切小塊(約0.5公分)130 克
-
櫛瓜 ,切小塊(約0.5公分)100 克
-
綜合乾海帶芽 (詳見要訣)4 - 5 大匙
-
蒜頭½ 粒
-
紫洋蔥 ,切半40 克
-
紅蔥頭 ,切半40 克
-
醃漬酸豆10 克
-
酸黃瓜 ,切塊50 克
-
橄欖油30 克
-
黑麻油10 克
-
鹽1 - 2 茶匙
-
新鮮巴西利 ,切碎,裝飾
-
芝麻 (任一種類) ,切碎,裝飾
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
97.8 kcal /
409.3 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
8.3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
438 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

綠色蔬食
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan