
Urządzenia i Akcesoria
芒果牛奶雪花冰
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 12 godz.
4 人份
Składniki
牛奶冰基底
-
牛奶400 克
-
煉乳30 克
-
鹽1 小撮
-
鮮奶油60 克
芒果醬
-
芒果 ,果肉250 克
-
糖20 克
-
檸檬汁1 茶匙
芒果冰淇淋
-
芒果 ,果肉,切塊冷凍350 克
-
原味優格50 克
-
糖 (opcjonalnie) ,依個人口味和芒果甜度調整25 克
組裝
-
芒果 ,果肉,切塊200 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
286.5 kcal /
1198.8 kJ
Białko
6.4 g
Tłuszcz
10.8 g
Węglowodany
45.3 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Sód
110.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

消暑聖品
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan