Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 200 克 猪肉肉糜
- 1 片 姜
- 1200 克 水
- 150 克 大米 ,洗净沥干
- 10 克 盐
- 200 克 山药 ,去皮切块
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1453.2 kJ / 347.3 kcal
- Białko
- 11.7 g
- Węglowodany
- 43.8 g
- Tłuszcz
- 13.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.4 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 1013.9 mg