Urządzenia i Akcesoria
蒜蓉粉丝蒸大虾
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
冬粉 (粉丝)200 - 250 克
-
温水 浸泡用
-
蒜瓣70 克
-
食油40 克
-
盐 (opcjonalnie)½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
糖35 克
-
酱青40 克
-
20 克 白葡萄酒米酒20 克
-
水700 克
-
鲜虾 中型,去肠泥200 - 250 克
-
新鲜扁豆200 克
-
青葱 切葱花,或切卷丝(参考贴士),装饰用50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
16 g
Kalorie
1832 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy