Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 冰水
- 20 克 青葱 ,切葱花
- 10 克 新鲜姜 ,切片
- 300 克 新鲜虾肉 ,冷藏
- 30 克 蛋白 ,冷藏
- 15 克 绍兴花雕酒
- 20 克 木薯粉
- 1 茶匙 盐 ,适量调味
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 1657 kJ / 396 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 4877 mg