Urządzenia i Akcesoria
牛肉罗宋汤
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
蒜头2 瓣
-
黄油20 克
-
洋葱 切1*1cm块40 克
-
胡萝卜 切1*1cm块40 克
-
牛腩 切1.5*1.5cm块180 克
-
番茄 切块100 克
-
番茄酱60 克
-
水350 克
-
土豆 去皮,切1*1cm块60 克
-
盐 约1½茶匙,可根据个人口味调节7 - 8 克
-
红肠 切1*1cm块50 克
-
卷心菜 切1*1cm片75 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2170.5 mg
Białko
18.9 g
Kalorie
1416.1 kJ /
338.5 kcal
Tłuszcz
19.1 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
25.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
世界
34 Przepisy
Chiny
Chiny
牛肉诱惑
10 Przepisów
Chiny
Chiny