
Urządzenia i Akcesoria
夏日蔬菜生春捲
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
15 塊
Składniki
花生沾醬
-
鹽味烤花生50 克
-
水200 克
-
花生醬70 克
-
海鮮醬 ,(如: 李錦記)70 克
蔬菜內餡
-
小黃瓜1 根
-
紅蘿蔔200 克
-
紅甜椒1 顆
-
黃甜椒1 顆
-
紫高麗菜100 克
包春捲
-
水 ,溫水500 克
-
越南春捲皮 (約 Ø 20 公分)15 張
-
櫻桃番茄 ,切3或4片150 克
-
萵苣 ,任一種類150 克
-
新鮮薄荷 (opcjonalnie) ,只取葉3 枝
-
新鮮香菜葉 (opcjonalnie) ,只取葉3 枝
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
134 kcal /
563 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
54 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fun暑假囉!
16 Przepisów
Tajwan
Tajwan