Urządzenia i Akcesoria
Stir-fry Chayote
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
shallots40 g
-
garlic cloves20 g
-
chayote peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube150 g
-
red curly chillies cut in diagonal slices20 g
-
galangal bruised2 cm
-
fresh bay leaves2
-
dried shrimp soaked to soften25 g
-
cooking oil20 g
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
821 mg
Białko
6 g
Kalorie
511 kJ /
122 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hand Ripped Cabbage
20 min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Old Cucumber Soup
Brak ocen
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
Brak ocen
Cantonese Steamed Fish
40 min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Black Bean Pig's Tail Soup
2 godz. 20 min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 godz. 35 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1 godz. 30 min