
Urządzenia i Akcesoria
Stir-fry Chayote
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
shallots40 g
-
garlic cloves20 g
-
chayote peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube150 g
-
red curly chillies cut in diagonal slices20 g
-
galangal bruised2 cm
-
fresh bay leaves2
-
dried shrimp soaked to soften25 g
-
cooking oil20 g
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
122 kcal /
511 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
821 mg