Urządzenia i Akcesoria
Stir-fry Chayote
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
shallots40 g
-
garlic cloves20 g
-
chayote peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube150 g
-
red curly chillies cut in diagonal slices20 g
-
galangal bruised2 cm
-
fresh bay leaves2
-
dried shrimp soaked to soften25 g
-
cooking oil20 g
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
821 mg
Białko
6 g
Kalorie
511 kJ /
122 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2 godz.
Grilled Percik Chicken
1 godz.
Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers with Sambal Balado
20 min
Oven Mushroom and Beef Burger
1 godz.
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables
1 godz. 45 min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 godz. 10 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 godz.
Balado Eggplant
50 min
Browned Beef Strips
15 min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 min
Stir-fried Clams
35 min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 min