Urządzenia i Akcesoria
Stir-fry Chayote
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
shallots40 g
-
garlic cloves20 g
-
chayote peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube150 g
-
red curly chillies cut in diagonal slices20 g
-
galangal bruised2 cm
-
fresh bay leaves2
-
dried shrimp soaked to soften25 g
-
cooking oil20 g
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
821 mg
Białko
6 g
Kalorie
511 kJ /
122 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Pork Patty
Brak ocen
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Brak ocen
Chicken Curry (Filipino Style)
35 min
Stir-fry Chayote
25 min
Stir Fried Potato Shreds
20 min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35 min
Stir Fried Potato Shreds
Brak ocen
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
1 godz. 30 min
Steamed Chicken With Herbal Liqueur
2 godz.
Baked masala fish (MEATER+®)
1 godz. 15 min
Beef Sukiyaki
Brak ocen
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min