Urządzenia i Akcesoria
Stir-fry Chayote
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
shallots40 g
-
garlic cloves20 g
-
chayote peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube150 g
-
red curly chillies cut in diagonal slices20 g
-
galangal bruised2 cm
-
fresh bay leaves2
-
dried shrimp soaked to soften25 g
-
cooking oil20 g
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
821 mg
Białko
6 g
Kalorie
511 kJ /
122 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25 min
Sambal Belacan
5 min
Steamed White Bread
2 godz.
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 godz.
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 godz. 5 min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 min
Lemonade
5 min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 godz. 10 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Lemonade
5 min
Lemongrass, mint and ginger tea
10 min
Sous-Vide Salmon
1 godz.