Urządzenia i Akcesoria
Lemongrass Chicken Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
red onions cut into pieces, plus extra to garnish4 oz
-
cilantro leaves and tender stems, plus extra to garnish4 oz
-
fresh ginger peeled and cut into pieces3 oz
-
fish sauce1 oz
-
sesame oil1 oz
-
soy sauce1 oz
-
water30 oz
-
chicken breasts, skinless, boneless organic34 oz
-
fresh lemongrass bruised with back of knife and cut into pieces (1 in.)6 stalks
-
ears of corn cut into rounds (1 in.)1 - 3
-
green onions thinly sliced, to garnish
-
fresh red chilies thinly sliced, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
734 mg
Białko
40 g
Kalorie
1259 kJ /
301 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35 min
Stir-Fried Vegetables
15 min
Curry Chicken
1 godz.
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Egg Drop Soup
45 min
Thai Fish Curry
50 min
Cioppino
55 min
Curry Fish
35 min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 min