Urządzenia i Akcesoria
Chinese Long Beans with Pork
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Chinese long beans trimmed12 oz
-
sesame oil divided3 tsp
-
soy sauce to drizzle green beans, plus extra 1½ oz to cook1 tsp
-
fresh ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
garlic cloves2
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
red onion cut into thin wedges8 oz
-
fresh shiitake mushrooms4 oz
-
hoisin sauce1 ½ oz
-
Chinese cooking wine1 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
ground pork6 oz
-
fresh red chilies thinly sliced, divided3
-
dry-roasted peanuts chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
925 mg
Białko
27 g
Kalorie
1054 kJ /
252 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Taiwanese three cup chicken
20min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Mapo tofu
15min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Pork and Green Beans Sauté
45min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Fried Garlic Pork
50min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min