Urządzenia i Akcesoria
Chinese Long Beans with Pork
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Chinese long beans trimmed12 oz
-
sesame oil divided3 tsp
-
soy sauce to drizzle green beans, plus extra 1½ oz to cook1 tsp
-
fresh ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
garlic cloves2
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
red onion cut into thin wedges8 oz
-
fresh shiitake mushrooms4 oz
-
hoisin sauce1 ½ oz
-
Chinese cooking wine1 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
ground pork6 oz
-
fresh red chilies thinly sliced, divided3
-
dry-roasted peanuts chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
925 mg
Białko
27 g
Kalorie
1054 kJ /
252 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Spring onion pork ribs
1 godz.
Korean Ginseng Chicken
1 godz. 10 min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 min
Asian Somen Noodle Salad
45 min
Sweet and Sour Pork
35 min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 godz. 10 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 godz. 10 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min