Urządzenia i Akcesoria
Chinese Long Beans with Pork
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Chinese long beans trimmed12 oz
-
sesame oil divided3 tsp
-
soy sauce to drizzle green beans, plus extra 1½ oz to cook1 tsp
-
fresh ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
garlic cloves2
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
red onion cut into thin wedges8 oz
-
fresh shiitake mushrooms4 oz
-
hoisin sauce1 ½ oz
-
Chinese cooking wine1 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
ground pork6 oz
-
fresh red chilies thinly sliced, divided3
-
dry-roasted peanuts chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
925 mg
Białko
27 g
Kalorie
1054 kJ /
252 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Rice Wine Chicken
30 min
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Mapo tofu
15 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Eggplant Sauté
30 min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 min
Char Siu Pork with Rice
8 godz. 40 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 min