Urządzenia i Akcesoria
Chinese Long Beans with Pork
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Chinese long beans trimmed12 oz
-
sesame oil divided3 tsp
-
soy sauce to drizzle green beans, plus extra 1½ oz to cook1 tsp
-
fresh ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
garlic cloves2
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
red onion cut into thin wedges8 oz
-
fresh shiitake mushrooms4 oz
-
hoisin sauce1 ½ oz
-
Chinese cooking wine1 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
ground pork6 oz
-
fresh red chilies thinly sliced, divided3
-
dry-roasted peanuts chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
925 mg
Białko
27 g
Kalorie
1054 kJ /
252 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 godz. 40 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Bibimbap
55 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 godz. 10 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35 min
Cioppino
55 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 min