Urządzenia i Akcesoria
Zeytinyağlı Biber Dolması
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
9 adet
Składniki
-
maydanoz yaprağı, taze20 g
-
nane yaprağı10 g
-
domates dörde bölünmüş, dolmalara kapak yapmak isterseniz ekstra 1-2 domates200 g
-
soğan dörde bölünmüş250 g
-
zeytinyağı dolmaların üzerlerine gezdirmek için ekstra 1 yk zeytinyağı75 g
-
dolmalık fıstık20 - 25 g
-
kuş üzümü, kurutulmuş35 g
-
tarçın1 tk
-
kuru nane1 tk
-
karabiber1 tk
-
şeker1 tk
-
tuz2 tk
-
Osmancık pirinci 1 litre sıcak suda 1 saat ıslatılıp iyice süzülmüş (bk. Öneriler)230 g
-
yeşil dolmalık biber orta boy, sap kısmı ve çekirdekleri çıkarılmış8 - 9 adet
-
su750 g
-
limon dörde bölünmüş, servis etmek için
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 adet
Sód
579.2 mg
Białko
30.3 g
Kalorie
3724.5 kJ /
890.2 kcal
Tłuszcz
20.4 g
Błonnik
68.3 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
197.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ATAMIZIN SEVDİĞİ LEZZETLER
14 Przepisów
Turcja
Turcja
Cookidoo Served 2024
10 Przepisów
Turcja
Turcja
Kolay Fikirler
200 Przepisów
Turcja
Turcja
MANIFESTO TÜRKİYE
200 Przepisów
Turcja
Turcja
Mutfağımız Her Mevsimde Sağlıklıdır
26 Przepisów
Turcja
Turcja
Ramazan Sofraları
29 Przepisów
Turcja
Turcja
Yaz Bitmeden
18 Przepisów
Turcja
Turcja
Yılbaşı Kutlaması
25 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Ispanak Başı
40 min
Patlıcanlı Börek
1 godz. 10 min
Bulgurlu Soğuk Çorba
20 min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 min
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40 min
Kurabiye Sandviçleri (Baci di dama)
45 min
Glütensiz Ballı Muhallebi
4 godz. 15 min
Etli Biber Dolması
1 godz. 20 min
Keten Tohumlu Kraker
1 godz. 50 min
Kısır
30 min
Tarhana Çorbası
25 min
Pirinçli Yayla Çorbası
50 min