Solomillo de cerdo asado en salsa de champiñones

4.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 raciones

Składniki

Solomillo y salsa de champiñones
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    20 g
  • de cebolla en trozos
    120 g
  • de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
    20 g
  • de champiñones marrones laminados
    400 g
    400 g de champiñones frescos laminados
  • de crème fraîche
    100 g
  • de nata
    100 g
  • pastilla de caldo de verduras desmenuzada
    1
  • de zumo de limón
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    4 pellizcos
  • de solomillo de cerdo
    600 - 800 g
  • de sal
    2 pellizcos
Arroz blanco
  • de arroz blanco de grano largo
    250 g
  • de agua
    500 g
  • de aceite de oliva
    1 cucharada
  • de sal
    1 cucharadita

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 790 kcal / 3307 kJ
Białko 34.2 g
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 69 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 14.7 g
Sód 1244.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...