Urządzenia i Akcesoria
Zeevruchtennat met champagne
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porties
Składniki
-
sjalotten40 g
-
300 g mousserende witte wijnChampagne300 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
gekookte garnalen gepeld300 g
-
sint-jakobsschelpen12
-
bloem25 g
-
room, elk type (van koemelk)250 g
-
verse tijm alleen de naaldjes1 takje
-
gemalen cayennepeper1 snuifje
-
zout aanpassen aan de smaak2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper2 - 3 snuifjes
-
citroensap
-
bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)1
-
ei losgeklopt1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
2010.3 mg
Białko
43.3 g
Kalorie
5306.5 kJ /
1275 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
57.3 g
Węglowodany
65.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
140 jaar Vorwerk
16 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Honey BBQ Chicken
Brak ocen
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Brak ocen
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 godz.
Paaspastei
Brak ocen
Kip met 'mole verde' saus
1 godz.
250 g sjalot kleuren
Brak ocen
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Brak ocen
Zeevruchtensoep
30 min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Brak ocen
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 godz.
Gegratineerde coquilles
25 min
Geraardbergse Mattentaarten
1 godz.