Zeevruchtennat met champagne
TM6 TM5

Zeevruchtennat met champagne

(Brak ocen)

Składniki

  • 40 g sjalotten
  • 300 g Champagne
    lub 300 g mousserende witte wijn
  • 800 g mosselen, vers, schoongemaakt
  • 300 g gekookte garnalen, gepeld
  • 12 sint-jakobsschelpen
  • 25 g bloem
  • 250 g room, elk type (van koemelk)
  • 1 takje verse tijm, alleen de naaldjes
  • 1 snuifje gemalen cayennepeper
  • 2 - 3 snuifjes zout, aanpassen aan de smaak
  • 2 - 3 snuifjes gemalen peper
  • citroensap
  • 1 bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)
  • 1 ei, losgeklopt

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
5306.5 kJ / 1275 kcal
Białko
43.3 g
Węglowodany
65.3 g
Tłuszcz
3.3 g
Tłuszcz nasycony
57.3 g
Błonnik
3.3 g
Sód
2010.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy