Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Raviolideeg
- 200 g bloem
- 2 eieren
- 1 el olijfolie
Raviolivulling
- 2 takjes verse peterselie, plus extra voor de garnering
- 40 g Parmezaanse kaas
- 50 g gepelde walnoten
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g peer, in blokjes (1 cm)
- 20 g zongedroogde tomaten, gehalveerd
- 150 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
Champagnesaus
- 1 knoflookteentje
- 30 g sjalot
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
1
tl bloem
lub 1 tl maïszetmeel - 180 g groentenbouillon
- 200 g Champagne
- 20 g room, 20 % vet
- 1 - 2 tl zout
- 1 - 1 ½ l water
- 20 g grenadine
- Wartości odżywcze
- na 4 porties
- Kalorie
- 10742 kJ / 2567.4 kcal
- Białko
- 78.1 g
- Węglowodany
- 223.7 g
- Tłuszcz
- 138.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 59.8 g
- Błonnik
- 16.3 g
- Sód
- 5637.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mojito
10 Min
Lactosevrije luikse wafels
Nenhuma avaliação
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Nenhuma avaliação
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Cashew cheddarkaas
Nenhuma avaliação
Kreplach
55 dk
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 godz.
Aardbei-lavendel zephyrs
Nenhuma avaliação
Victoria Sponge cake
Nenhuma avaliação
Pisco sour
Nenhuma avaliação
Glühwein
15 Min
Piadina uit Emilia Romagna
15 Min