Saucisses à la bière avec oignons et poivrons

Saucisses à la bière avec oignons et poivrons

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
5 portions

Składniki

  • de saucisses de veau allemandes de type "Kalbsbratwurst" (environ 5)
    450 g
  • d'oignons émincés en lamelles (5 mm/¼ po)
    225 g
  • de poivrons rouges émincés en bâtonnets (5 mm/¼ po)
    170 g
  • de graines de carvi
    2 c. à thé
  • de sel
    1 ½ c. à thé
  • de bouillon de légumes
    680 g
  • de bière (p. ex. red ale ou Bock ou Pilsner de style allemande)
    340 g
  • d'huile végétale
    1 c. à soupe
  • pains à hotdog
    5
  • moutarde pour servir
  • cornichons (opcjonalnie) en tranches pour accompagner

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 513.3 kcal / 2147.5 kJ
Białko 21.3 g
Tłuszcz 27.8 g
Węglowodany 40.3 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 7.8 g
Sód 1696.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...