Urządzenia i Akcesoria
Zeevruchtenrijst
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 porties
Składniki
-
venussschelpen, vers, schoongemaakt500 g
-
verse kokkels500 g
-
zout5 tl
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
verse koriander20 g
-
water plus extra om de rijst te weken en te koken.1500 g
-
witte wijn100 g
-
rauwe gepelde langoustines (ongeveer 500 g)6 - 8
-
garnalen, klein, ongepeld1000 g
-
uien gehalveerd300 g
-
knoflookteentjes2
-
verse peterselie blaadjes alleen10 g
-
olijfolie50 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
chillipeper, vers in dunne plakjes gesneden1
-
rode paprika gesneden300 g
-
rijst600 g
-
gedroogde laurierbladeren2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1910.4 mg
Białko
35.9 g
Kalorie
1845.2 kJ /
441 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
140 jaar Vorwerk
16 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Brak ocen
Spareribs met glazuur van appel en honing
Brak ocen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Brak ocen
Kokos Dahl
25 min
Druiven en cava trifle
Brak ocen
Parmezaan op plantaardige basis
5 min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Brak ocen
Stracciatella drinkyoghurt
12 godz.
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Brak ocen
Roggebrood
Brak ocen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 godz. 40 min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 min