Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 克 鲫鱼 ,2条
- 30 克 生抽
- 15 克 老抽
- 70 克 料酒
- 50 克 葱 ,切段
- 2 片 姜
- 15 克 糖
- 50 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 803.8 kJ / 192.1 kcal
- Białko
- 21.4 g
- Węglowodany
- 6.4 g
- Tłuszcz
- 6.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 534 mg