Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 帕玛森芝士 ,切3公分 (opcjonalnie)
- 200 克 西芹根 ,切块
- 250 克 红萝卜 ,切块
- 100 克 洋葱 ,切半
- 100 克 番茄 ,切块
- 150 克 西葫芦 ,切块
- 50 克 白蘑菇
- 1 个 蒜瓣
- 1 片 干月桂叶 (opcjonalnie)
- 6 小束 新鲜综合香草 (如:罗勒叶、鼠尾草、迷迭香),只取叶片
- 4 小束 新鲜欧芹
- 120 克 粗盐
-
30
克 干白葡萄酒
lub 30 克 水 - 1 汤匙 橄榄油
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 2226 kJ / 533 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 18.4 g