Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 条 海鲈鱼 (约500克)
- 20 克 火腿
- 10 克 姜
- 20 克 米酒
- 50 克 荷兰豆 ,洗净沥干,去头尾
- 500 克 水 ,蒸煮用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 815.9 kJ / 195 kcal
- Białko
- 30.9 g
- Węglowodany
- 1.2 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 380 mg