Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ oz chicharrones (fried pork rinds), to taste
- 20 oz water
- 18 - 21 oz yuca (cassava), frozen
- 4 garlic cloves
- 4 oz extra virgin olive oil
- 1 oz lemon juice
- 1 tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1373.3 kJ / 328.2 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 35.2 g
- Tłuszcz
- 19.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 443.4 mg
Alternatywne przepisy
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Cheese Omelet with Spinach
25 Min
Gorditas de Chicharrón
1 godz. 40 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 Min
Lemonade
5 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 Std. 20 Min
Light Browning Onions and Garlic
20 Min
Cheese Arepas
50 Min