Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ oz chicharrones (fried pork rinds), to taste
- 20 oz water
- 18 - 21 oz yuca (cassava), frozen
- 4 garlic cloves
- 4 oz extra virgin olive oil
- 1 oz lemon juice
- 1 tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1373.3 kJ / 328.2 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 35.2 g
- Tłuszcz
- 19.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 443.4 mg
Alternatywne przepisy
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Cutter Beet Carpaccio
Brak ocen
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Pico De Gallo
15min
Cheese Omelet with Spinach
25min
Ceviche
1 Std. 10 Min
Tamales Oaxaqueños
2 Std. 40 Min
Chicken Avocado Gorditas
1h
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20 min.
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50 min.