Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
TM6

Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)

4.9 (15 ocen)

Składniki

  • 24 oz malanga (taro root), peeled, cut into pieces (1 in.) (see Tip)
  • 4 oz white onion, cut into wedges
  • 1 garlic clove
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to garnish
  • 21 oz water
  • 1 ½ oz cream cheese
  • 1 oz unsalted butter
  • 3 ½ oz whole milk
  • olive oil, to drizzle
  • chopped parsley, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
856.9 kJ / 204.8 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
33.1 g
Tłuszcz
7.1 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
5 g
Sód
245.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy