Urządzenia i Akcesoria
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
malanga (taro root) peeled, cut into pieces (1 in.) (see Tip)24 oz
-
white onion cut into wedges4 oz
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to garnish¼ tsp
-
water21 oz
-
cream cheese1 ½ oz
-
unsalted butter1 oz
-
whole milk3 ½ oz
-
olive oil to drizzle
-
chopped parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
245.8 mg
Białko
3 g
Kalorie
856.9 kJ /
204.8 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
33.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 godz. 20 min
Cheese Arepas
50 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min