Urządzenia i Akcesoria
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
malanga (taro root) peeled, cut into pieces (1 in.) (see Tip)24 oz
-
white onion cut into wedges4 oz
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to garnish¼ tsp
-
water21 oz
-
cream cheese1 ½ oz
-
unsalted butter1 oz
-
whole milk3 ½ oz
-
olive oil to drizzle
-
chopped parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
245.8 mg
Białko
3 g
Kalorie
856.9 kJ /
204.8 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
33.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 godz. 20 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Steamed Crème Brûlée
4 godz. 45 min
Gold Pineapple Te Fiti
10 min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min